2017 CEV Beach Volleyball Satellite Larnaca

Echipa Adriana Matei/Vaida Beata a reusit sa depaseasca stadiul eliminarilor directe invingand in calificari puternica echipa a Cehiei compusa din Rehackova si Dostalova M. Ca o revansa pentru eliminarea de la precedentul satellite.

Pe tabloul principal de 16 echipe – dubla eliminare – fetele au reusit sa treaca de echipa norvegiana Kjølberg/Hjortland cu 2-0 (25-23, 21-18) si apoi tot pe winner de surorile din Ukraina, Makhno Ina si Iryna, de aceasta data in set decisiv 2-1 (12-21, 21-13 si 15-12).

Au ajuns la situatia in care din urmatoarele doua meciuri era necesar sa castige unul. Au pierdut contra echipei rusesti Motrich/Kholomina . Mi-a placut foarte mult de Kholomina cu care s-au mai intalnit fetele noastre atat la Campionatul European U22 cat si la Campionatul Mondial U21. Fetele noastre nu s-au adaptat la jocul cu blocaj inalt al experimentatei Motrich si au cedat la 19 in ambele seturi.

A venit si momentul adevarului in care echipa care pierdea se clasa pe locul 5 iar castigatoarea mergea in semifinale. Adversar de data aceasta venit din Germania, Ittlinger/Arnhold. Primul set a fost fara istoric castigand la 12 dar in cel de-al doilea pe fondul unui vant puternic, fetele noastre au reusit abia pe final sa treaca la conducere si in ultima instanta chiar sa obtina calificarea dupa 22-20.

Minune!

Dupa victoria din semifinala impotriva Rusiei, echipa Nationala a Romaniei a reusit sa treaca si de reprezentanta cea mai de valoare a voleiului din Polonia, echipa compusa din Kolosinska si Gruszczynska. Scor 2-1 (19-21, 21-12, 15-11). Stralucirea medaliilor este parca si mai puternica atunci cand tinem cont si de faptul ca la precedentele Jocuri Olimpice, Kolosinska s-a calificat pe propriile puteri si a avut o participare onorabila acolo.

Si…

AUR EUROPEAN.

Superpremiera, mai ales ca obiectivul pentru sezonul asta era sa ajunga sa prinda tablouri principale la aceste competitii. Nu numai ca a prins dar se pare ca a devenit cea mai de temut echipa dintre toate cele care participa la acest gen de competitie, practic cea mai importanta competitie cu participare strict europeana.

Dupa omagierea echipei din vara trecuta cand site-ul FIVB ne-a salutat venirea in beach volleyball-ul mare printr-un articol dedicat fetelor, iata ca din nou s-a aplecat asupra performantei sportivelor noastre. Aveti mai jos imaginea articolului;

larnaca-articol-european

larnaca-pricop-aur-2

aur-european

laola1

larnaca-pricop-aur-3 larnaca-pricop-aur-4

larnaca-pricop-aur

larnaca romania larnaca vaida beata larnaca adriana matei larnaca romania rusia

larnaca-satellite-2017
ranking-larnaca
silvia-coman

larnaca-satellite-2017-pricop

scaun-cev

larnaca-satellite-2017-vaida-beata