Promoveaza cu succes un eveniment profesionist. 

Turneele trebuie sa fie evenimente, altfel ati muncit degeaba. Ati trecut de partea cea mai anevoioasa, finantarea turneului si cu bucurie va avantati in programarea derularii lui. Aveti grija de aspectul traditional al organizarii turneului ceea ce oricum necesita un mare volum de informatie si de munca insa… mai e ceva.

Cel mai important este sa transformati turneul intr-un eveniment. Diferenta ar fi ca un turneu reprezinta o activitate sportiva in sine in timp ce partea de spectacol, partea care atrage spectatorii este precum sarea si piperul intr-o bucatarie. Condimentele fara de care preparatul nu are nici un farmec sunt ieftine si la indemana oricui. In primul rand este foarte important sa nu organizati turneul in graba. Cu cateva luni inainte alegeti cu curaj o data libera din calendarul competitional al FRV, faceti o prezentare a viitorului eveniment si apoi nu lasati sa treaca nici o saptamana (sau chiar zi) fara a face macar un pas in pregatirea evenimentului.

Ghidul Federatiei Mondiale (Ghid de Promovare FIVB) referitor la promovarea cu succes a unui eveniment de volei de plaja poate fi cel mai bun instrument de care va puteti folosi in metamorfozarea unui simplu turneu intr-un eveniment cu impact mediatic. Statisticile arata ca la Jocurile Olimpice Voleiul de Plaja are cea mai mare spectaculozitate dintre toate disciplinele prezente acolo. Locurile in care se desfasoara turneele de volei de plaja nu sunt situate in sali de sport anoste ci in spatii deschise din locuri de cele mai multe ori minunate. Regulile jocului nostru sunt foarte simple creand un spectacol digerabil pentru orice fel de specatator, fie el un profesionist sau doar un simplu trecator indiferent de cultura din care provine. Astfel de idei dar si inca multe altele pot fi gasite in acest ghid pe care vi-l recomandam cu mare caldura.

Apasa aici pentru a descarca Ghidul de Promovare FIVB