Despre noi

  • Iarna car si vara sanie, zice un proverb. Incepem publicarea acestui site fix la sfarsitul unui sezon competitional de volei de plaja. O analiza succinta a momentului ar arata ca numarul seniorilor si mai ales al senioarelor la competitiile nationale de volei de plaja s-a redus dramatic iar varsta lor ne duce cu gandul la turneele de veterani.
  • Incepand din vara anului 2016 s-au intreprins cateva lucruri practice pentru ceea ce as putea numi nasterea fenomenului volei de plaja autohton. As sublinia initiativa introducerii pentru prima oara a Campionatului National de Sperante (U15), prezenta la Campionatele Nationale juvenile a peste o suta de echipe, locul 5 la Campionatele Mondiale obtinut de o echipa romaneasca, prezenta unui turneu Satellite in tara noastra sau faptul ca in aceasta vara – pentru prima oara – calendarul intern a bifat turneu dupa turneu, saptamana dupa saptamana intreg sezonul competitional.
  • Prin intermediul site-ului ajutam la randul nostru la propagarea fenomenului si ne bucuram ca incepand din sezonul viitor sa va anuntam rand pe rand; marirea numarului de echipe de volei de plaja in tara noastra, cresterea performantelor echipelor romanesti in competitiile oficiale externe (Campionate Europene, Mondiale si alte turnee punctate de catre CEV si FIVB), cresterea numarului de spectatori la turneele desfasurate in Romania, aparitia primelor terenuri de volei de plaja acoperite si chiar lansarea in lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice. In plus credem ca incepand chiar din vara anului 2017 vom avea o serie de turnee televizate la care pe locul intai va fi spectacolul atat pe teren cat si in tribune.
  • In plus, cu ajutorul unor antrenori specializati in jocul pe nisip, vom face o serie de filmulete cu procedee specifice si va vom supune atentiei articole proprii sau preluate din publicatiile internationale.
  • Descopera lumea voleiului de plaja prin intermediul www.beachvolleybal.ro unde vei gasi orice are legatura cu acest sport. Iti doresti informatii de un anumit gen si nu le gasesti? Scrie-ne si ne vom interesa pentru tine.