Turneul Final al Campionatului National de Beach Volleyball

Ne apropiem de sfarsitul sezonului cald si implicit de vremea turneelor de volei de plaja. Plaja Dandana din Mamaia este din nou cu noi si a reusit sa finanteze si sa organizeze acest regal voleibalistic national, la cele mai inalte standarde. Ciuc, Pepsi, Casa Pariurilor si Lake View au contribuit deasemenea in mod decisiv la spectacolul pe care actorii principali, jucatorii, il ofera din abundenta.

Beneficiem de prezenta echipei feminine, antrenata de Adrian Pricop si proaspat medaliata cu AUR la un Satellite european. Vorbim de Vaida Beata si Adriana Matei, fetele care in doar doi ani de specializare in acest sport spectaculos, au reusit sa se faca deja cunoscute si temute in toate colturile europei.

Si la baieti avem o echipa de perspectiva, juniorii Katona si Rodina vor reprezenta Romania la Campionatul European U20, din Italia, iar zilele astea lupta alaturi de jucatorii mai maturi, reusind sa le puna probleme reale.

La pagina turneului gasiti atat rezultatele meciurilor cat si programul complet al competitiei.

dandana-campionat-national-seniori-senioare

dandana-campionat-national-seniori dandana-campionat-national-seniori-senioare-mamaia dandana-campionat-national-seniori-joi