Nanjing – Campionat mondial de tineret

O noua reusita a echipei compusa din Adriana Matei si Vaida Beata la Campionatul Mondial destinat jucatoarelor sub 21 de ani.

Antrenorul Adrian Pricop a reusit din nou sa treaca proba de foc in sistem eliminatoriu a calificarilor pentru ca mai apoi sa obtina inca trei victorii si in final sa se opreasca in fata echipei care a devansat-o si la europeanul de tineret.

Cu o prestatie ingreunata de smog-ul persistent precum si de caldura potentata de umiditate, echipa noastra nationala a reusit totusi o remarcabila clasare pe locul 9 intre toate echipele de tineret de pe mapamond.
nanjing-beachvolleyball-vaida-matei11
nanjing-beachvolleyball nanjing-beachvolleyball-2017 nanjing-beachvolleyball-vaida-matei nanjing-beachvolleyball-vaida-matei1 nanjing-beachvolleyball-vaida-matei2 nanjing-beachvolleyball-vaida-matei3 nanjing-beachvolleyball-vaida-matei4 nanjing-beachvolleyball-vaida-matei5 nanjing-beachvolleyball-vaida-matei6 nanjing-beachvolleyball-vaida-matei7 nanjing-beachvolleyball-vaida-matei8 nanjing-beachvolleyball-vaida-matei9 nanjing-beachvolleyball-vaida-matei10
nanjing-beachvolleyball-vaida-matei12